FAQ: Veel gestelde vragen

Deelnemers/inwoners

Ik wil graag deelnemen aan het Meedoenarrangement 2017. Wat  moet ik doen?

Voor het Meedoenjaar 2017 kunt u zich nog t/m vrijdag 10 december 2017 aanmelden. Dit doet u door het aanmeldformulier in te vullen op www.doetinchem.nl/meedoenarrangement.  Wanneer de aanmelding is goedgekeurd, krijgt u een wachtwoord en punten van het Meedoenarrangement waarmee u producten en activiteiten in het aanbod kunt bestellen.

Ik wil graag deelnemen aan het Meedoenarrangement 2018. Wat  moet ik doen?

Deelname aan het Meedoenarrangement wordt niet automatisch verlengd naar het volgende jaar. Elk jaar dient u zich opnieuw aan te melden. Voor het Meedoenjaar 2018 kunt u zich vanaf 15 januari 2018 aanmelden. Dit doet u door het aanmeldformulier in te vullen op www.doetinchem.nl/meedoenarrangement. Een aanvraag voor deelname wordt binnen 14 dagen in behandeling genomen. Wanneer uw aanvraag is goedgekeurd, krijgt u een wachtwoord waarmee u producten en diensten kunt bestellen. Uw wachtwoord voor 2017 is niet meer bruikbaar voor 2018.

Ik heb een aanvraag voor deelname ingediend. En nu?

Uw aanvraag wordt door de gemeente beoordeeld aan de hand van de (gezamenlijke) inkomensgegevens die wij van u hebben. Indien wij niet voldoende gegevens hebben, zullen wij contact met u opnemen. Zodra uw inkomensgegevens in ons bezit zijn zal uw aanvraag binnen 14 dagen in behandeling worden genomen.

Tot wanneer kan ik mijn punten van het jaar 2017 nog opmaken?

Met uw punten van het jaar 2017 kunt u tot uiterlijk 15 december 2017 bestellingen plaatsen. Hierna is het bestellen van producten niet meer mogelijk en kunt u pas weer bestellingen plaatsen na uw aanmelding in 2018.

 

Het einde van het jaar nadert en ik heb niet al mijn punten opgemaakt. Kan ik deze meenemen naar het volgende jaar?

Met uw punten van 2017 kunt u tot uiterlijk 15 december 2017 bestellingen plaatsen. Punten die u hierna overhoudt, gaan verloren. Punten van 2017 kunnen dus niet meegenomen worden naar 2018.

Ik heb dit jaar een jaarlidmaatschap afgenomen. Gaat dit af van mijn punten voor volgend jaar?

Nee. Een product of dienst die u dit jaar bestelt, gaat af van de punten van het budget van dit jaar, ook al loopt het abonnement nog enkele maanden in het nieuwe jaar door.

Hoeveel punten krijg ik als ik mij aanmeld voor 2018?

Als u zich voor het Meedoenjaar 2018 aanmeldt, is het afhankelijk van uw leeftijd hoeveel punten u krijgt:

0 – 4 jaar: 450 punten ter waarde van €225

4 – 18 jaar: 900 punten ter waarde van €450

18 jaar en ouder: 500 punten ter waarde van €250

Lees voor specifieke informatie over de  puntentoekenning ook de algemene voorwaarden.

 

Is dit het volledige aanbod waaruit ik kan kiezen?

Nee. Er komt gedurende het hele jaar nieuw aanbod bij. Besteed dus niet in één keer al uw punten! U kunt het gehele jaar inloggen en producten bestellen.

Gezinsactiviteiten kosten meer punten dan mijn budget. Wat kan ik doen?

Voor gezinsactiviteiten kunnen per jaar eenmalig maximaal 100 punten van een kind en 150 punten van een volwassenen overgeboekt worden naar het account van de hoofdaanvrager.

Het overboeken van punten moet altijd per mail via info@meedoenarrangement.nl worden aangevraagd bij het Meedoenarrangement. Het overboeken van punten kan alleen worden uitgevoerd door medewerkers van het Meedoenarrangement.

Het is niet mogelijk om punten tussen kinderen onderling over te boeken. Het overboeken van punten kan slechts alleen naar de betreffende hoofdaanvrager ten behoeve van gezinsactiviteiten.

 

Kan ik een besteld product of dienst ruilen?

Zodra u een product of dienst heeft afgenomen is het helaas niet meer mogelijk dit in te ruilen.

 

Mijn vereniging doet mee. Maar ik heb al een deel van de jaarcontributie betaald.

U kunt vanaf de volgende periode dat u zou moeten betalen (bijvoorbeeld vanaf de zomervakantie) uw punten inzetten vanuit het Meedoenarrangement. Stem dit ook even af met de betreffende vereniging.

Ik wil mij afmelden voor de nieuwsbrief van het Meedoenarrangement. Hoe doe ik dit?

Als u meedoet aan het Meedoenarrangement ontvangt u automatisch onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en mist u nooit nieuwe acties van het Meedoenarrangement. Indien u de nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, kunt u zich afmelden door een mail te sturen naar info@meedoenarrangement.nl.

Aanbieders / organisaties:

Ik wil mij aanmelden als aanbieder voor het Meedoenarrangement 2018. Wat moet ik doen?

Deelname aan het Meedoenarrangement wordt niet automatisch verlengd naar het volgende jaar. Elk jaar dient u zich opnieuw aan te melden. Als aanbieder kunt u zich vanaf 15 januari 2018 aanmelden voor het Meedoenarrangement 2018. Aanmelden kan door uw gegevens in te vullen op https://meedoenarrangement.nl/meedoen-als-organisatie/. Wanneer de aanmelding is goedgekeurd, kunnen producten en activiteiten worden ingevoerd. Daarna kunnen uw producten besteld worden door de deelnemers.

Ik heb een aanvraag als aanbieder ingediend. En nu?

Uw aanvraag wordt door het Meedoenarrangement beoordeeld aan de hand van de gegevens die u op het aanmeldformulier hebt ingevuld. Indien wij niet voldoende informatie hebben om u als aanbieder in het Meedoenarrangement op te nemen, zullen wij contact met u opnemen met het verzoek om aanlevering van meer informatie. Uw aanvraag wordt binnen 14 dagen in behandeling genomen.

Mijn vereniging staat niet tussen het aanbod. Wat nu?

U kunt de vereniging vragen om aanbieder te worden. De vereniging kan zich aanmelden via www.meedoenarrangement.nl als aanbieder of voor vragen en meer informatie mailen naar info@meedoenarrangement.nl.  Een verzoek om deelname wordt binnen 14 dagen in behandeling genomen.

Ik wil mijn organisatie afmelden als aanbieder. Hoe doe ik dit?

Jammer dat u zich wilt afmelden als aanbieder. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@meedoenarrangement.nl. Vermeld hierin de naam van uw organisatie, de producten waar het om gaat en de reden van afmelding. U krijgt van ons een melding als uw aanbod is verwijderd van de website. Hierna kunnen de deelnemers uw producten niet meer bestellen via het Meedoenarrangement. Producten die zij vóór uw afmelding hebben besteld, blijven nog wél geldig tot de einddatum die in de omschrijving staan.