U helpt toch ook mee?

Ruim 6.000 mensen in de gemeente Doetinchem staan nu vanwege het gebrek aan geld aan de kant. Het Meedoenarrangement vindt dat dit niet moet kunnen en vraagt daarom uw hulp. Sponsor het Meedoenarrangement en word Meedoen Fan.

U kiest het bedrag

U kiest zelf welk bedrag u doneert en of u eenmalig een bedrag wilt overmaken of bijvoorbeeld per maand, kwartaal, half jaar of jaar. U kunt uw gift overmaken op NL06 BNGH 0285 1411 55 t.n.v. gemeente Doetinchem o.v.v. Sponsoring Meedoenarrangement.

Wilt u snel en gemakkelijk een donatie doen? Dit kan via Geef 9105.

Wat doen wij met uw bijdrage?

Wij zijn blij met elke bijdrage en besteden elke euro om alle Doetinchemmers mee te kunnen laten doen. Zo kan een gezin dankzij  u voor €2,50 per maand al een dagje uit en voor €15,- per maand kan een kind een jaar lang sporten bij een vereniging.

Ook eenmalige donaties maken het verschil. Zo kan voor €5,- een oudere iedere week meedoen met activiteiten in het wijkcentrum of voor €150,- kan een oudere een jaar lang onbeperkt reizen met het openbaar vervoer in de Achterhoek of kan een kind mee op zomerkamp.

Alle kleine beetjes helpen. Zowel organisaties als particulieren kunnen zich melden als Meedoen Fan. Dan bent u sponsor van het Meedoenarrangement.

Na uw donatie kunt u bij ons het digitale sponsorkeurmerk aanvragen via info@meedoenarrangement.nl